lørdag 10. oktober 2009

Gaah

Jeg har akkurat funnet ut at ullbouclékåpen min skal få bli redesign. Fôrstoffet holder ikke! Det har plutselig funnet ut at det skal revne midt inni sømmen. Siden kåpen allerede strengt talt er 1 nummer for liten så har jeg bestemt meg for at den blir redesign. Jeg orker virkelig ikke å sprette opp sømmene for å bytte fôr. igjen.

 

Ellers har jeg sydd litt forskjellig siden sist, men det nye store prosjektet blir visst denne – Burda-mønster nr. 8275 som mannen har bestilt fra USA. Nå venter jeg bare på at mannen skal bestemme seg for stoff før vi er i gang. Har tenkt å gjøre det “skikkelig” denne gangen med prøveklut i bomullslerret først og sånt.

http://images.patternreview.com/sewing/patterns/burda/8275/8275.jpghttp://images.patternreview.com/sewing/patterns/burda/8275/8275a.jpg

4 kommentarer:

  1. Du hiver deg virkelig over STORE prosjekter altså! Jeg ble litt "ferdig" med voksne ytterplagg etter min egen lange jakke i fjor...*sukk*
    Her er svar fra spørsmålet om duppedings på min blogg;
    Vanskelig å forklare, men en liten "fot" som man legger mellom trykkfoten og tekstilet på ett vis (ja, har jo ikke prøvd dette, så jeg er ikke helt sikker på fremgangsmåten!). Hensikten er å løfte trykkfoten opp til samme nivå som tekstilet, når man har en brett el.l. som gjør tekstilet tykkere/høyere over et lite parti!

    SvarSlett
  2. Du er så tøff, - hadde jeg vært deg ville jeg hvilt leeenge på laurbæra etter duffel'n... LOL

    Blir spennende å se et nytt mesterstykke!

    Jeg har konkurranse i bloggen, så om du vil vinne noe enklere sydd eller forundringsposer: sleng deg på!

    :klemme:

    SvarSlett
  3. Dette blir veldig spennende! Duffelcoaten ble så bra, at jeg er sikker på at denne blir minst like fin!

    SvarSlett
  4. Det høres veldig fornuftig ut! Prøvemodell i et eller annet billig stoff gjør det mulig å endre mønster før man begynner på det dyre prosjektet. Valg av mønsterstørrelse: viktig å finne ut hvilke mål som det bør fokuseres på! Lykke til! Modig dame (og modig mann!)!!!

    SvarSlett

Tilbakemeldinger mottas med takk.